BALIKESİR / ALTIEYLÜL - Pamukçu İmam Hatip Ortaokulu

Pamukçu İmam Hatip Ortaokulu

Adres
PAMUKÇU İMAM HATİP ORTAOKULU PAMUKÇU MAH. 49024 SOK. NO 38 ALTIEYLÜL / BALIKESİR
Vizyon
Her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını sağlamak, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmak. Çevresinde kabul gören, örnek bir eğitim kurumu olmak.
Misyon
Okulumuz öğrencilerini; ilgi ve yeteneklerini geliştirerek onları hayata ve üst öğrenime hazırlamak, haklarını kullanma, başkalarının haklarına saygı duyma, görevini yapma ve sorumluluk yüklenebilen birey olma bilincini kazandırmak, millî ve evrensel kültür değerlerini tanımalarını, kendilerine, ailelerine, topluma ve çevreye olumlu katkılar yapan, kendisi, ailesi ve çevresi ile barışık, başkalarıyla iyi ilişkiler kuran, iş birliği içinde çalışan, hoşgörülü ve paylaşmayı bilen, dürüst, erdemli, iyi ve mutlu yurttaşlar olarak yetiştirmektir.
2020-2021 Eğitim Öğretim Yılında 2 Öğrencimiz Nitelikli Liseye Yerleşmiştir
Biyoloji Laboratuvarı :1
Öğretim Şekli :Tam Gün
Kömür Kaloriferli
İl merkezinden Pamukçu Mahallesine her yarım saatte bir araç bulunmaktadır.
Servis Bilgisi
Belediye Otobüsü her yarım saatte bir ve Şehir içi Minibüs tam saatlerde tren garından kalkar.
Mahalle
9 km