BALIKESİR / ALTIEYLÜL - Pamukçu İmam Hatip Ortaokulu

Ara

Okulumuz öğrencileri arasında Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Yunuz Emre Şiirlerinde İnsan Sevgisi Temalı En İyi Cümle-Afiş Yarışması düzenlenecektir.

Kas

Okulumuz 10 Kasım Atatürk' ü Anma Günü etkinliklerinden kareler... Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz Kızılay Haftası Etkinliklerinden kareler... Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda Cumhuriyetin 100. Yılında Cumhuriyet Yürüyüşü düzenlendi. Bayram coşkusu Pamukçu Mahallesine taşındı. Katılım sağlayan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında şiir ve resim yarışması düzenlenmiştir. Dereceye giren öğrencilerimize ödülleri 29 Ekim Kutlama Programında verilmiştir. Katılım sağlayan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetin 100. Yılında Yüce vatanımız uğruna canını feda eden aziz şehidimiz Aydın NAZİLLİOĞLU' nun ailesini ve şehitliğini ziyeret ettik. Şehidimizin ailesine misafirperverlikleri için ve okulumuzda yapılan Cumhuriyet Bayramı kutlama progaramına katılarak bizi onurlandırdıkları için gönülden teşekkür ederiz. Ziyaretimize katılan öğretmen ve öğrencilerimize de gönülden teşekkürler...

Kas

Okulumuz ''Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum.'' Projesi Ekim ayı Etkinliğinden kareler... Proje sorumlusu öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda verilen trafik eğitiminden kareler... Katkı sağlayan herkese çok teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz Mevlid- i Nebi Haftası Programından kareler... Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetin 100. Yılında öğrencilerimiz ile İzmir Teknofest heyecanı yaşadık. Öğrencilerimizin bu deneyimi yaşamasına katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programından kareler... Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuz İlköğretim Haftası Kutlama Programından kareler... Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz Minik Tema Uygulama Belgesi... Öğretmenimiz Sevgi ATAK' a okulumuza katkıları için teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz Avrupa Kalite Etiketi hayırlı olsun. Öğretmen Ayşe KILIÇOĞLU' na okulumuza katkıları için teşekkür ederiz.