BALIKESİR / ALTIEYLÜL - Pamukçu İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü Etkinlikleri kapsamında okulumuz programından kareler... Program sorumlusu öğretmenimiz Muammer KARA' ya ve katılım sağlayan tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü Etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencileri arasında İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması düzenlendi. Öğrencilerimiz 10 kıtasını ezberledikleri İstiklal Marşımızı Okul Jurisi karşısında okuyarak yarışmaya katılım sağladılar. Öğrencilerimize, onların heyecanına ortak olan Okul jurisi; Muammer KARA, Fatih ŞAHAN ve Özden ÇOBAN UÇAR öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü etkinlikleri kapsamında okulumuzda düzenlenen bilgi yarışmasından kareler... Düzenleyen öğretmenimiz Muammer KARA ve katılım sağlayan öğrencilerimize teşekkürler...

Mrt

Okulumuz 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlama Programından kareler...Programı hazırlayan Türkçe Öğretmenimiz Özden ÇOBAN UÇAR'a, görevli öğrencilerimize ve katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz.

Mrt

07/03/2023 tarihinde Altıeylül Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından Rehber Öğretmeni olmayan okullardaki öğrenciler için planlanmış olan Bağımlılıkla Mücadele Eğitimine katılım sağladık. Katkılarınız için teşekkür ederiz.

Mrt

Deprem Haftası ve Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında öğrencilerimize bilinç kazandırmak amacıyla 06/03/2023 tarihinde öğrencilerimizle https://www.yesilay.org.tr/ sitesinde yer alan etkinlikleri paylaştık. Süreci yürüten öğretmenimiz Fatih ŞAHAN'a ve katılım ve katkı sağlayan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Öğrencilerimiz teneffüslerini yaptıkları maçlar ile değerlendiriyor.

Okulumuzda yapılan Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Okul Turnuvasında;

Küre oyununda Şevkican ARSLANTEKİN

Kulami OYUNUNDA Metin GÜLERYÜZ

Pentago oyununda Sevde BALABAN

Riversi oyununda Selahattin ZORLU

Mangala oyununda Tuğba DURAN birinci olarak İlçe turnuvasına katılmaya hak kazanmıştır. Öğretmenimiz Muammer KARA'ya ve katılım sağlayan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda öğrencilerimizin Örtük Öğrenme sürecini desteklemek amacıyla kirişlerimizde ayetler yer almaktadır. Hayat boyu Kur'an ayetlerinin rehberleri olması dileğimizle öğrencilerimize başarılar dileriz.

Şbt

Okulumuzda Diyanet İşleri Başkanlığı ile Meb arasında imzalanan protokol kapsamında Pamukçu Kur'an Kursu öğreticisi ile öğrencilerimiz okulumuz mescidinde bir araya gelmekte, Kur'an-ı Kerim okuma çalışmaları yapmaktadır. Öncelikle öğrencilerimize katkı sağlayan Nahide Hocamıza ve gönüllü katılım sağlayan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda Balıkesir Valiliği himayelerinde gerçekleştirilen Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi kapsamında deneme sınavları yapılmaktadır. 2. Dönem Deneme Sınavları takvimi yayımlanmıştır.

Şbt

Okulumuz Anasınıfı öğrencilerine; taşımalı eğitimin ücretsiz yemek uygulamasının kapsamının genişletilmesi ile, ikinci dönem yemek hizmeti verilmeye başlanmıştır. Sevgili çocuklar! Afiyet olsun.

Ock

Biliyoruz ki hedef belirlemek başarıyı arttırıyor. Öğrencilerimizin hedeflerine ulaşma motivasyonlarını arttırmak amacıyla, okulumuz 7. ve 8. sınıf öğrencileri ile onların hedefleri doğrultusunda ilimiz Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi, Kurtdereli Mehmet Pehlivan Spor Lisesi, Şule Yüksel Şenler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Balıkesir Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Organize Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret ettik. Bu ziyaret ile öğrencilerimiz liselerin başarıları, yaptıkları çalışmalar  ve okulların fiziki koşulları hakkında bilgi sahibi oldular. Öğrencilerimize kurumlarını tanıtarak bizleri en güzel şekilde misafir eden liselerimize ve okulumuz Matematik Öğretmeni Muammer KARA'ya katkıları için teşekkür ederiz.

Ock

Balıkesir Gençlik Merkezi'nden gelen gönüllü gençler okul bahçemizde etkinlik alanları kurdu. Öğrencilerimiz yüz boyama, ok atma, badminton vb. aktiviteler ile çok keyifli bir gün yaşadılar. Katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz.

Ock

" İnternet Ortamında Çocukların Cinsel İstismarının Önlenmesi Konusunda Alınacak Tedbirler" konulu , internet ve sosyal medya kullanımının çocuklar üzerindeki olumsuz etkileri ve barındırdığı riskler hakkında ilçemiz Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından uzaktan eğitim marifetiyle yapılan bilgilendirme çalışmasına okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri ile katılım sağladık. Katkıları için teşekkür ederiz.