BALIKESİR / ALTIEYLÜL - Pamukçu İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

Okulumuz Yeşilay Haftası programından kareler... Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz Dilimizin Zenginlikleri Projesi Anasınıfı Etkinliklerinden... Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

2024  Yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru Süreci Başlıyor.

Ock

Okulumuzda Dönem Sonu Faaliyetleri kapsamında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirildi. Şimdi mola zamanı... İyi tatiller çocuklar.

Ock

Okulumuzda dönem sonu faaliyetleri kapsamında masa tenisi turnuvası düzenledik. Koordinatör öğretmenimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda Dönem Sonu Faaliyetleri kapsamında öğrencilerimiz okul bahçemizde keyifle oyunlar oynadılar. Günün favori oyunu voleybol oldu.

Ock

Anasınıflarımız Dönem Sonu Faaliyetleri kapsamında Kukla Tiyatrosu etkinliğini gerçekleştirdi. Önce tiyatro perdesini hazırlayan miniklerimiz keyifle oyunlarını sergiledi. Bu keyifli anlar için Anasınıfı öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda Dönem Sonu Faaliyetleri kapsamında Bilgi Yarışması düzenledik. Koordinatör öğretmenimize ve katılım sağlayan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda Dönem Sonu Faaliyetleri kapsamında öğrencilerimiz arasında Satranç Turnuvası düzenledik. Koordinatör öğretmenimize ve katılım sağlayan öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda ''Enerji Tasarrufu Haftası'' etkinlikleri kapsamında öğrencilerimize yönelik program gerçekleştirildi. Program sorumlusu öğretmenimize ve katılım sağlayan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda ''Dilimizin Zenginlikleri Projesi'' Kapsamında Uzman Daveti Etkinliği gerçekleştirdik. Bu güzel etkinlik için Lokum Dergisi Öykü Yazarı Seval Öğretmene ve Anasınıfı öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.

Ock

Altıeylül Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından Rehber Öğretmeni olmayan okullar için düzenlenen ''Akran Zorbalığı'' konulu çevrimiçi toplantısına okulumuz öğrencileri ile katılım sağladık. Katkıları için Altıeylül Rehberlik ve Araştırma Merkezi'ne teşekkür ederiz.

Ock

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün Mesleki Yarışmalar kapsamında düzenlediği Gazi İmam Hatip Ortaokulu koordinatörlüğünde gerçekleştirilen Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması' nda okulumuzu temsil eden öğrencimiz İshak ÇAKIR' a, onu bu sürece hazırlayan öğretmenimize ve onlara eşlik eden yöneticimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması 12/01/2024 tarihinde düzenlenecektir. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ock

''Dilimizin Zenginlikleri Projesi'' Etkileşimli Kitap Okuma Etkinliği ve Aile Etkinliği Etkinliğinden kareler... Öğretmenimize teşekkür ederiz.