BALIKESİR / ALTIEYLÜL - Pamukçu İmam Hatip Ortaokulu

Ock

''Dilimizin Zenginlikleri Projesi'' kapsamında çocuklarla ÇİLEK TOPLAYAN ROBOT kitabını okuduk. Sonra sınıf olarak kendi robotumuzu büyük grup çalışması şeklinde yaptık. Robotlar nasıl çalışır, ne tür robotlar vardır üzerine sohbet ettik. Yaptığımız robota isim verdik ve bizim robotumuzun ne yaptığı konusunda beyin fırtınası yaptık. Sınıfta bulunan öğrencim FATMA FİLİZ’in daha önce atıklardan yapmış olduğu robotu sınıfa tanıttık. Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz ''Dilimizin Zenginlikleri Projesi'' Çalışmalarından Kareler... Öğretmenimize teşekkür ederiz.

PAMUKÇU İMAM HATİP ORTAOKULU

15 TEMMUZ ÇOCUK GAZETESİ

ÖZEL SAYISI

Hazırlanmasına katkı sağlayan herkese gönülden teşekkürler...

Ara

''Hep büyükler küçüklere bir şey öğretmez, bazen de küçükler büyüklere çok şey öğretebilir.'' diyerek okulumuz anasınıfı öğrencileri ile ortaokul öğrencilerimize yönelik Sıfır Atık eğitimi gerçekleştirdik. Okul Öncesi öğretmenimiz Sevgi ATAK' a katkıları için teşekkür ederiz.

Okulumuz Öğretmen- Veli Görüşme Çizelgesi

Ara

Okulumuzda ''Adalet ve İnsan Hakları'' konulu farkındalık çalışmaları kapsamında geliri Filistinli kardeşlerimize gönderilmek üzere İtimat Bakkaliyesi açılmıştır. Okulumuz öğrencileri arasında resim ve şiir yarışması düzenlenerek öğrencilerimizin eserleri ile okul panosu hazırlanmıştır. Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi öğretmeni Süleyman  DURGUT' a, yarışmalara katılım sağlayan öğrencilerimize ve İtimat Bakkaliyesi' ne destek veren tüm öğrenci ve velilerimize katkıları için çok teşekkür ederiz.

Ara

Altıeylül Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından Rehber Öğretmeni olmayan okullar için düzenlenen İhmal ve İstismardan Korunma konulu çevrimiçi toplantısına okulumuz öğrencileri ile katılım sağladık. Katkıları için Altıeylül Rehberlik ve Araştırma Merkezi'ne teşekkür ederiz.

Ara

Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası etkinliklerimizden kareler...

Ara

Altıeylül Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından Rehber Öğretmeni olmayan okullar için düzenlenen Bilinçl Teknoloji Kullanımı Çevrimiçi toplantısına okulumuz öğrencileri ile katılım sağladık. Katkıları için Altıeylül Rehberlik ve Araştırma Merkezi'ne teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda ''Dilimizin Zenginlikleri Projesi'' kapsamında düzenlenen Sözlük Tasarımı Yarışmasına katılım sağlayan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Altıeylül Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından Rehber Öğretmeni olmayan okullar için düzenlenen online Yerel Hedef: Sınır Koyma eğitimine katılım sağladık. Katkıları için Altıeylül Rehberlik ve Araştırma Merkezi' ne teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda uygulanan İl İzleme ve Değerlendirme Sınavı sonuçlarına göre dereceye giren 7 ve 8. sınıf öğrencilerimize başarı belgeleri verildi. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ara

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün Mesleki Yarışmalar kapsamında düzenlediği Susurluk İmam Hatip Ortaokulu koordinatörlüğünde gerçekleştirilen Genç Sada Kur'an-ı Kerim' i Güzel Okuma Yarışması okulumuzu temsil eden öğrencimiz Kadri ÇETİN'e, onu bu sürece hazırlayan öğretmenimize ve onlara eşlik eden yöneticimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Etkinliklerinden kareler... Günümüzü kutlamak için okulumuza misafir olan İl Jandarma Komutanlığı'na teşekkür ederiz.

Ara

Altıeylül Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından Rehber Öğretmeni olmayan okullar için düzenlenen 2023-2024 LGS Süreci Çevrimiçi toplantısına okulumuz 7. ve 8. sınıf öğrencilerimiz ile katılım sağladık. Katkıları için Altıeylül Rehberlik ve Araştırma Merkezi'ne teşekkür ederiz.