BALIKESİR / ALTIEYLÜL - Pamukçu İmam Hatip Ortaokulu

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı. Programda emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Yüz Yüze 100 Çocuk Oyunu' ndan Davul Zurna 1-2-3 okulumuzda keyifle oynandı. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Ramazan etkinlikleri kapsamında Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından okulumuzda Hacivat Karagöz Canlı Performans oyunu sergilendi. Bu keyifli etkinlik için katkı ve katılım sağlayan herkese çok teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz Anasınıfları Veli katılım etkinlikleri düzenliyor. Sabahçı grubumuzdan Ceyda Su' yun annesi Elif Hanım öğrencilerimizle maske boyama etkinliği yaptı. Öğlenci grubumuzdan Tahir Alp' in ailesi Hatice Hanım ve Süleyman Bey öğrencilerimizle köfte hazırlama ve pişirme etkinliği yaptılar. Öğrencilerimize iz bırakacak bu anları organize eden öğretmenlerimiz Sevgi ATAK ve Fatma AKSU' ya ve katkıları için velilerimize çok teşekkür ederiz.

Mrt

Kütüphane Haftası Etkinliklerimizden kareler... Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz ''Yaşlılara Saygı Haftası'' Programından kareler... Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Futbol Takımı Balıkesir Valiliği ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Mahalle Ligi' ne katılım sağladı. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Öğrencilerimizin bilişsel, duyuşsal, psikomotor, sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla “Yüz Yüze 100 Çocuk Oyunu” kapsamında okulumuzda 9 Kiremit oyunu oynandı. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Necatibey Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Akademisyenlerinden Sayın Prof. Dr. Sonnur IŞITAN ve öğrencileri okulumuza gelip anasınıflarımız ile etkileşimli kitap okuma ve bahçe oyunları etkinliği gerçekleştirerek öğrencilerimizle çok keyifli zaman geçirdiler. Bu güzel etkinlik için başta misafirlerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Anasınıfı Öğlenci grubu Veli katılım etkinlikleri düzenliyor. Bu hafta Cemil' in ailesi Kübra Hanım ve Mehmet Bey öğrencilerimizle 10 Burada Avm ve Sinema etkinliği yaptı. Öğrencilerimize iz bırakacak bu anları organize eden öğretmenimiz Fatma AKSU'ya ve katkıları için velimize çok teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Anasınıfı Sabahçı grubu Veli katılım etkinlikleri düzenliyor. Bu hafta Zeynep' in annesi Nahide Hanım öğrencilerimizle Hamur Açma ve Gözleme etkinliği yaptı. Öğrencilerimize iz bırakacak bu anları organize eden öğretmenimiz Sevgi ATAK' a ve katkıları için velimize çok teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Etkinlikleri düzenlendi. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

2023-2024 LGS KLAVUZU

Mrt

11 ayın sultanı Ramazan Ayı mübarek olsun. Herkese Hayırlı Ramazanlar dileriz. Bu çalışmaları yapan öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz 12 Mart İstiklal Marşı' nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY' u Anma Günü Etkinliklerinden... Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Ayrıca okulumuz ''İstiklal Marşı' nı Güzel Okuma'' yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederiz.